SIMPLY BREIEN tijdschriften

Simply Breien tijdschriften en specials vol met de nieuwste
breipatronen en haakpatronen, breitechnieken,
haaktechnieken en leuke reportages.

Simply breien losse nummers
De van oorsprong Engelse tijdschriften Simply Breien en Simply Haken zijn nu ook in een Nederlandstalige editie verkrijgbaar! Tweemaandelijks een nieuwe glossy uitgave vol modieuze brei- en haakpatronen, technieken en leuke reportages.
Een paar keer per jaar verschijnt de speciale uitgave "Fantastische brei-ideeën" met de nieuwste breitrends van het seizoen. Voor wie meer van haken houdt is er ook enkele keren per jaar de speciale uitgave "Fantastische ideeën om te Haken" met de leukste haakpatronen en haaktechnieken.
Heeft u een nummer in de winkel gemist? Bij Naaipatronen.nl kunt u eerdere edities nabestellen zolang de voorraad strekt.

Simply breien abonnementen
Wij verzorgen geen abonnementen voor Simply Breien tijdschriften. Ook de abonnementenservice van Betapress voor Simply Breien is inmiddels gestopt. Betapress verstuurt alleen nog de resterende tijdschriften van de lopende abonnementen. De reden is ons niet bekend. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met de uitgever of de Nederlandse klantenservice (zie hieronder).

Vragen over de inhoud van Simply Breien tijdschriften
Als u vragen heeft over de inhoud van een Simply Breien of Simply Haken tijdschrift, dan kunt u contact opnemen met Simply Breien. Er is een Nederlandstalige klantenservice: t.vandun@simplybreien.nl en een Facebook pagina: Simply Breien op Facebook.