Vragen? Bel ons: 058-2167622

Zelf kleding maken is de trend

Zelf kleding maken met patronen van Naaipatronen.nl
voor unieke zelfmaakmode en een eigen stijl

Zelf kleding maken is heel gemakkelijk met de patronen van Naaipatronen.nl. Steeds meer liefhebbers van mode en textiel (her)ontdekken raken weer in de ban van zelf kleding maken. Naast een naaimachine, fournituren en leuke stof heb je ook een goed patroon nodig als je zelf kleding wilt maken. Knippatronen zijn in vele uitvoeringen te koop.

Je hebt natuurlijk de bekende zelfmaakmode maandbladen zoals KnipMode, Patrones en Burda met daarin enkele tientallen kledingstukken. Deze kun je los kopen of een abonnement nemen.

In elk tijdschrift zijn patronen op raderbladen bijgevoegd. Dit zijn grote vellen waarop alle patroondelen in verschillende kleuren door elkaar staan. Je weet door de nummeraanduiding welke patronen je moet overtrekken op patroonpapier (zijdepapier). Bijna iedereen kent deze manier om zelf kleding te maken met een patroon.

Een andere optie zijn de losse naaipatronen. Deze naaipatronen zijn kant-en-klaar, je knipt het patroon in de juiste patroonmaat uit en je kunt beginnen met naaien.

Voor de grootste keuze in losse patronen, zelfmaakmode tijdschriften en handwerkboeken ben je bij Naaipatronen.nl aan het goede adres. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 patroonmerken uit de hele wereld. Zelf kleding maakt is daardoor een stuk gemakkelijker omdat er met zoveel keuze in patronen altijd wel iets te vinden is wat past bij je maat, stijl en de gelegenheid. Zelf kleding maken was nog nooit zo eenvoudig!

  • zelf kleding maken broek
  • zelf kleding maken jas
  • zelf kleding maken blouse
  • zelf kleding maken jurk
  • zelf kleding maken rok