Marfy patronen, exclusief Italiaans design

De Marfy design studio is opgericht in 1966 ter ondersteuning van professionele mode-ontwerpers, kleermakers, coupeurs, modevakscholen en iederen die van naaien houdt.

Voor zeer ervaren naaisters
Een hoog naainiveau is vereist voor het werken met de couturepatronen van Marfy omdat er géén naai- en knipinstructies zijn bijgevoegd.

De liefde voor schoonheid, creativiteit, professionaliteit en artistiek vakmanschap maken Marfy tot een uniek merk. Elk Marfy patroon is met alle zorg en precisie met de hand vervaardigd van stevig vloeipapier.

Om een perfecte pasvorm, belijning en elegantie te garanderen wordt elk patroon uitgebreid getest, bestudeerd en geperfectioneerd in stoffen modellen door een gekwalificeerd team van professionals. De patronen zijn al geknipt in een maat. U kunt de patroondelen zo op de stof leggen en knippen. Bij Marfy patronen zijn geen naad- en zoomtoeslagen inbegrepen in tegenstelling tot de andere buitenlandse merken die we verkopen.

Marfy wordt alleen via zorgvuldig geselecteerde verkooppunten verkocht.

Luxe Marfy Catalogus

Marfy kiest er voor om de patronencollectie via een catalogus aan te bieden. De Marfy patronen staan daarom zonder uitgebreide informatie en afbeeldingen in de winkel. Omdat de Marfy collectie heel uitgebreid is en vooral geschikt voor zeer ervaren naai(st)ers, ateliers en modevakscholen, adviseren wij u de luxe catalogus aan te schaffen. Deze is zeer betaalbaar (€ 20,98 excl. verzendkosten) en verschijnt medio januari van ieder jaar. Alleen patronen uit de laatste twee catalogi zijn te bestellen. Marfy patronen

De patronen uit de catalogi kunt u helaas niet meer bij ons bestellen, maar wel rechtstreeks bij Marfy. Er werd te weinig gebruik gemaakt van deze service om het te kunnen continueren. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

De Marfy Gold collectie wordt uit voorraad geleverd en heeft de standaard levertijd van 2-3 werkdagen. Marfy Gold patronen zijn een kleine selectie van de meest populaire Marfy patronen en zijn, in tegenstelling tot de gewone Marfy patronen, verpakt met een afbeelding. De Marfy Gold patronen worden niet meer gemaakt, daarom geldt op=op.

Belangrijk

  • De maatvoering is Italiaans en in cm. Raadpleeg de Marfy maattabel om tot de juiste maatkeuze te komen. Onze ervaring is dat u een veel grotere maat nodig heeft dan gebruikelijk!
  • De aangegeven stofbenodigdheden zijn indicaties en voor de gemiddelde maat. Bereken zelf de precieze stofmetrage. Er is geen rekening gehouden met naden, zomen en evt. beleggen.
  • Op het patroon staan minimale markeringen in het Engels, Italiaans, Frans en Spaans. Lettermarkeringen geven de aanlegpunten aan van de verschillende patroondelen.
  • U krijgt alleen patroondelen. Er is geen afbeelding, verpakking, beschrijving e.d. bijgevoegd!
  • Marfy patronen kunnen niet geruild of retour gezonden worden omdat ze speciaal voor u besteld worden in Italië!