Vragen? Bel ons: 058-2167622

Kleding maken is gemakkelijk

Kleding maken is heel gemakkelijk met de patronen
van Naaipatronen.nl. Voor beginners en gevorderden.

Steeds meer creatievelingen (her)ontdekken het plezier van zelf kleding maken. Behalve een naaimachine, fournituren en leuke stof, kun je ook niet zonder een goed patroon als je kleding wilt maken. Een naaipatroon kun je op verschillende manieren en in vele uitvoeringen kopen.

Heel bekend zijn de zelfmaakmode tijdschriften zoals KnipMode, Burda en Patrones. Dit zijn maandbladen met daarin enkele tientallen kledingstukken. In het tijdschrift zijn raderpatronen bijgevoegd. Dit zijn grote bladen waarop alle patroondelen in verschillende kleuren door elkaar staan. Door de nummeraanduiding weet je welke patronen je moet overtrekken op patroonpapier. Dit is de bekendste manier om met een patroon zelf kleding te maken.

Losse naaipatronen zijn een ander mogelijkheid. Dit zijn patronen die vrijwel kant-en-klaar zijn. Je hoeft het patroon alleen maar in de juiste patroonmaat uit te knippen en je kunt aan de slag.

Bij Naaipatronen.nl vindt u het grootste assortiment losse patronen. Van meer dan 50 patroonmerken uit de hele wereld. Hierdoor is er voor iedereen die zelf kleding maakt wel iets te vinden wat past bij smaak, maat en gelegenheid. Kleding maken was nog nooit zo eenvoudig!

  • kleding maken jurk
  • kleding maken broek
  • kleding maken rok
  • kleding maken tuniek
  • kleding maken jassen