Over naaipatronen.nl

Naaipatronen.nl is een onafhankelijke specialist in naaipatronen voor zelfmaakmode, handwerkboeken en handwerktijdschriften. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Helen Zandt, vanuit haar eigen behoefte om goede buitenlandse patronen in Nederland te kunnen bestellen

Vanaf de start kent het bedrijf een enorme groei. In een paar jaar tijd ging het team van 1 medewerker naar 6 medewerkers.
Omdat er opnieuw uitgeweken moest worden naar een grotere bedrijfsruimte is besloten om in de zomer van 2010 de verzending en handling uit te besteden aan een professionele fulfilment partij. Dit maakte de weg vrij verder groei en uitbreiding van activiteiten. De Duitstalige website Schnittmuster.shop en Engelstalige website Sewingpatterns.shop zijn in hetzelfde jaar gelanceerd.

Begin 2012 is Naaipatronen.nl naar een nieuwe locatie in de historische binnenstad van Leeuwarden verhuisd en is de logistiek weer in eigen beheer genomen. Met een team van 5 mensen worden op werkdagen alle bestellingen verwerkt en klantvragen beantwoord.

In september 2019 is Naaipatronen.nl overgenomen door New Skool Media, de uitgever van o.a. Knipmode en KNIPkids. Sinds 1 novemebr 2022 is New Skool Media onderdeel geworden van Roularta Media Group. De activiteiten van beide partijen overlappen elkaar en sluiten op elkaar aan, waardoor de krachten gebundeld worden. De webwinkelactiviteiten zullen voorlopig in Leeuwarden blijven.

Naaipatronen.nl verkoopt uitsluitend via haar webwinkel en heeft geen bezoeklocatie waar artikelen gekocht kunnen worden.

 

Naaipatronen.n | Sewingpatterns.shop | Schnittmuster-online.shop

Retouren & klantenservice

Beijerstraat 4
8911 HG Leeuwarden
Nederland

mail: info@naaipatronen.nl
Telefoon: +31 (0)58 - 216 76 22

New Skool Exploitatie B.V., onderdeel van Roularta Media Group
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam (geen bezoekadres)

KvK: 60880236
BTW: NL854100787B01