Over naaipatronen.nl

Naaipatronen.nl is een onafhankelijke specialist in naaipatronen voor zelfmaakmode, handwerkboeken en handwerktijdschriften. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Helen Zandt, vanuit haar eigen behoefte om goede buitenlandse patronen in Nederland te kunnen bestellen

Vanaf de start kent het bedrijf een enorme groei. Medio 2015 bestaat het assortiment uit ruim 60 patronenmerken, 6800 verschillende patronen 500 boektitels en ruim 40 tijdschriften. Bestellingen wordennaar klanten in binnen- en buitenland verstuurd. Niet alleen Europa, maar ook naar de USA, Canada, Nederlandse Antillen, Scandinavië, Rusland, Thailand, Indonesië, Hong Kong, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Korea en zelfs Hawaï.

In een paar jaar tijd ging het team van 1 medewerker naar 6 medewerkers. Omdat er opnieuw uitgeweken moest worden naar een grotere bedrijfsruimte is besloten om in de zomer van 2010 de verzending en handling uit te besteden aan een andere professionele partij. Dit maakte de weg vrij verder groei en uitbreiding van activiteiten. De Duitstalige website Schnittmuster-online.com en Engelstalige website Sewingpatterns.eu zijn in hetzelfde jaar gelanceerd.

Begin 2012 is Naaipatronen.nl naar een nieuwe locatie verhuisd en is de logistiek weer in eigen beheer genomen. Met een team van 5 mensen worden op werkdagen alle bestellingen verwerkt en klantvragen beantwoord. Het assortiment handwerkboeken en tijdschriften is sterk uitgebreid.

In september 2019 is Naaipatronen.nl overgenomen door New Skool Exploitatie BV, de uitgever van o.a. Knip en Knippie. De activiteiten van beide partijen overlappen elkaar en sluiten op elkaar aan, waardoor de krachten gebundeld worden. De webwinkelactviteit van Naaipatronen.nl zal voorlopig in Leeuwarden blijven.

Naaipatronen.nl verkoopt uitsluitend via haar webwinkel en heeft geen bezoeklocatie waar artikelen gekocht kunnen worden. Bestellingen kunnen desgewenst op afspraak afgehaald worden op het vestigingsadres in Leeuwarden.

 

Naaipatronen.n | Sewingpatterns.shop | Schnittmuster-online.shop

Retouren & klantenservice

Beijerstraat 4
8911 HG Leeuwarden
Nederland

mail: info@naaipatronen.nl
Telefoon: +31 (0)58 - 216 76 22

New Skool Exploitatie B.V.
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam (geen bezoekadres)

KvK: 60880236
BTW: NL854100787B01