Vragen? Bel ons: 058-2167622

Informatie Betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL:

  • ABN Amro
  • ASN Bank
  • Bunq
  • ING
  • Knab
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers
PayPal

PayPal is een betaalmethode waarbij u een account aanmaakt en de gegevens van uw bankrekening of uw creditcard registreert. Deze worden dan aan uw PayPal rekening gekoppeld.
Om met PayPal te betalen heeft u vervolgens alleen maar uw emailadres en wachtwoord nodig. U hoeft uw bankgegevens of creditcardgegevens dus niet aan de verkoper te verstrekken.

Mastercard en VISA

In het betaalscherm wordt u gevraagd om het type creditcard, het creditcard nummer, de geldigheidsduur en de veiligheidscode die op de achterzijde van uw kaart staat.
Op uw afschriften wordt vermeld dat het een betaling aan Naaipatronen.nl betreft.

Betaling via Buckaroo vindt plaats op een beveiligde (SSL) pagina, om uw gegevens te beschermen.

Afterpay

Kiest u voor Afterpay dan kunt u achteraf betalen door middel van een digitale acceptgiro. U ontvangt binnen 10 dagen een digitale acceptgiro via e-mail welke u binnen 14 dagen na ontvangst dient te voldoen.
Als je de eerste keer betaalt via AfterPay kun je bij Naaipatronen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,-. Als je al bekend bent bij AfterPay kun je tot een bedrag van € 250,00 gebruik maken van deze betalingsmethode. Het minimale orderbedrag voor deze betaalmethode is € 10,00. Voor betaling via Afterpay brengen wij € 0,99 servicekosten in rekening. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen over deze betalingsmethode altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bankoverschrijving (voor levering)

De overschrijvingsgegevens krijgt u na de bevestiging van uw bestelling in een aparte e-mail naar uw e-mailadres gestuurd. Houdt u rekening met uw spamfilter.

De bestelling wordt ná ontvangst van betaling verstuurd. De betaling dient binnen 2 weken door ons ontvangen te zijn. Daarna wordt de order geannuleerd. De verwerking van uw betaling duurt gemiddeld 2 werkdagen. Stuur desgewenst een bewijs van betaling, zodat uw bestelling sneller verstuurd kan worden.

Duitse en Belgische klanten kunnen naar een rekening in eigen land overschrijven.

Het is belangrijk dat u bij omschrijving of kenmerk UITSLUITEND het door ons opgegeven betaalkenmerk vermeldt, om vertraging te voorkomen. Betalingen zonder dit kenmerk of met andere informatie worden niet door ons ontvangen!

De bestelling wordt 2 weken voor u gereserveerd. Hebben we na deze periode geen betaling van u ontvangen, dan vervalt de reservering.

Gepast contant bij afhalen

Indien u heeft gekozen voor afhalen kunt u gepast contant betalen bij onze magazijnlocatie.

U kunt hier niet pinnen, zorg voor gepast contant geld!