Vragen? Bel ons: 058-2167622

Betalen en verzenden

Veilig betalen

Wij hechten grote waarde aan veilig betalen. Naaipatronen.nl werkt met Payment Service Provider (PSP) Buckaroo samen.

U kunt bij ons veilig betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Mastercard en VISA
  • eMaestro
  • bankoverschrijving
  • AchterafBetalen (alleen Nederland, kosten € 1,50)
  • gepast contant bij afhalen (geen pinfaciliteit!)
Bezorgen en afhalen

Bestellingen worden op werkdagen via PostNL brievenbuspost verzonden. Alleen grote bestellingen worden per UPS pakketpost verstuurd.

Afhalen is mogelijk. U kunt deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. Afhalen is uitsluitend mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur en na bericht dat de bestelling voor u klaar ligt. U kunt geen patronen uitzoeken op de afhaallocatie en dient van tevoren een bestelling in de webwinkel te plaatsen.

U ontvangt een bericht op de dag van verzending. Tevens kunt u de status van uw bestelling in uw account bekijken.

Indien niet de hele bestelling in een keer verstuurd kan worden, dan worden naleveringen zonder extra kosten verzonden.

Verzendkosten Nederland België en Duitsland Overige landen
Tarief € 3,00 (vast tarief )
boeken/grote fournituren € 6,95
Marfy patronen € 8,25
€ 6,95 € 6,95 tot € 34,50 (max. 5 kg)

De verzendkosten naar het buitenland worden vermeld tijdens het bestelproces, zodat u altijd vooraf weet wat de kosten zullen zijn.

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief verwerkings- en verpakkingskosten.

Belangrijk: wij zijn niet verantwoordelijk voor niet geleverde bestellingen veroorzaakt door foutief ingevulde adresgegevens!

Levertijd

Wij proberen artikelen binnen 2 werkdagen te leveren (op adressen in Nederland). We leggen hier uit waarom het voor ons onmogelijk is een exacte levertijd aan te geven.

In de meeste gevallen worden bestellingen voor 14.00 uur geplaatst nog dezelfde dag verzonden. De te verwachten levertijd wordt bij het artikel in de winkel aangegeven. Het kan voorkomen dat het door u bestelde patroon uit voorraad is, terwijl dit in de winkel onbedoeld niet wordt aangegeven. U ontvangt bericht wanneer de levertijd langer is dan de aangegeven levertijd. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren of een alternatief artikel uit te zoeken.
Op de dag van verzending krijgt u een bericht. Uw bestelling zou dan binnen de aangegeven levertijd bezorgd moeten worden. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op.

De levertijd kan ook om de volgende redenen iets langer zijn:

  • Een aantal kleinere/onbekendere merken importeren we vanuit de USA. Het komt regelmatig voor dat zendingen door de Nederlandse douane meer dan 3 weken(!) worden vastgehouden voor inklaring. Het is voor ons van tevoren niet bekend welke bestellingen er uit gepikt zullen worden, waardoor de levertijd soms op kan lopen naar een maand. Dit komt gelukkig niet vaak voor.
  • In actieperioden waarin het uitzonderlijk druk is in de winkel kan de levertijd iets oplopen.
  • Bij verzending naar adressen buiten Nederland is de levertijd langer. Dit is mede afhankelijk van de postbezorgdienst in het betreffende land.

Belangrijk:
Heeft u een patroon voor een bepaalde datum nodig, neem dan vóór u bestelt contact met ons op. We kunnen u dan informeren over de levertijd. Hiermee kan teleurstelling worden voorkomen.

Nieuwe bestellingen worden pas uitgeleverd na betaling van eerder geleverde bestellingen!