Vragen? Bel ons: 058-2167622

Informatie Betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL:

  • ABN Amro
  • ASN Bank
  • Fortis
  • ING
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • SNS Regio Bank
  • Triodos Bank
PayPal

PayPal is een betaalmethode waarbij u een account aanmaakt en de gegevens van uw bankrekening of uw creditcard registreert. Deze worden dan aan uw PayPal rekening gekoppeld.
Om met PayPal te betalen heeft u vervolgens alleen maar uw emailadres en wachtwoord nodig. U hoeft uw bankgegevens of creditcardgegevens dus niet aan de verkoper te verstrekken.

Mastercard en VISA

In het betaalscherm wordt u gevraagd om het type creditcard, het creditcard nummer, de geldigheidsduur en de veiligheidscode die op de achterzijde van uw kaart staat.
Op uw afschriften wordt vermeld dat het een betaling aan Naaipatronen.nl betreft.

Betaling via Buckaroo vindt plaats op een beveiligde (SSL) pagina, om uw gegevens te beschermen.

AchterafBetalen

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Voor deze service brengen wij € 1,95 kosten in rekening. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een digitalefactuur. Deze digitale factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het versturen van de digitale factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op de digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst) van de artikelen de factuur dient te betalen.

U dient aan te geven dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden door een vinkje te zetten in het bestelmenu.

Bankoverschrijving (voor levering)

De overschrijvingsgegevens krijgt u na de bevestiging van uw bestelling in een aparte e-mail naar uw e-mailadres gestuurd. Houdt u rekening met uw spamfilter.

De bestelling wordt ná ontvangst van betaling verstuurd. De betaling dient binnen 2 weken door ons ontvangen te zijn. Daarna wordt de order geannuleerd. De verwerking van uw betaling duurt gemiddeld 2 werkdagen. Stuur desgewenst een bewijs van betaling, zodat uw bestelling sneller verstuurd kan worden.

Duitse en Belgische klanten kunnen naar een rekening in eigen land overschrijven.

Het is belangrijk dat u bij omschrijving of kenmerk UITSLUITEND het door ons opgegeven betaalkenmerk vermeldt, om vertraging te voorkomen. Betalingen zonder dit kenmerk of met andere informatie worden niet door ons ontvangen!

De bestelling wordt 2 weken voor u gereserveerd. Hebben we na deze periode geen betaling van u ontvangen, dan vervalt de reservering.

Gepast contant bij afhalen

Indien u heeft gekozen voor afhalen kunt u gepast contant betalen bij onze magazijnlocatie.

U kunt hier niet pinnen, zorg voor gepast contant geld!